» Eleven Out Of Twelve

Blinkade och det var november. Känns som det var igår vi räknade ner till 2013 till ljudet av fyrverkerier och 'Ring klocka, ring!' på TVn. Detta är inget jag ska gå in på djupare just nu, sparar alla godbitar till min årskrönika i slutet av året. Istället tänkte jag inviga er lite i vad som pågår i mitt liv just nu. Idag gick nämligen startskottet för Den Stora Nedpackningen 2013! Flyttar som bekant till Göteborg under tidsperioden november-januari och idag var dagen jag tog tag i det hela och letade reda på några rejäla bananlådor ute i förrådet. Förste man till rakning var min kära, underbara, överfyllda bokhylla. Förvånansvärt nog gick allt jag ville ha ned i en och en halv bananlåda. Ni kan plocka upp hakorna från golvet nu.
 
Eftersom vi inte ens börjat renovera, än mindre inrett och börjat ställa in möbler, tar jag det lilla lugnan med packningen. Det känns ändå skönt att ha börjat lite smått! Har framför allt en massa köksgrejer - kokböcker, stekpannor, tallrikar, etc. etc. - som måste ner i lådor och göras klara för flytt. Så spännande! 
 
I övrigt är jag nästan tragiskt understimulerad för ögonblicket. Det där med att rida och mata katten kan ju tyvärr bara ta upp ett visst antal timmar. Försöker dock hitta på saker att göra hela tiden, även om att 'städa rummet' och 'sortera dina 20 000 bilder på datorn' inte är de högst önskvärda på To Do-listan. 
 
Nu ska jag dock lyssna på lite Edith Piaf och vårda rivsåren som täcker 90% av mina händer efter dagens catfight (förlåt) framför kameran.
 
Puss! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback