» En helg i snapchat stories


Tävling i FEI Prix St: Georges med Esprit i värme och spöregn, kattvakten Agnes, festligheter där tjejerna regerade över killarna på beer pong, solpromenader och mycket mer var det som hanns med denna helg utöver allt tentaplugg. Vi är nu inne på sista veckan - på fredag och måndag gäller det! 
 
 
 

» Pendlarna

Efter en blixtvisit hos föräldrarna tågar nu jag och lille Mario upp mot Göteborg igen. Inläsning till omtentorna pågår för fullt medan den lille ligger och sover i sin bur - vissa har det enkelt här i livet. Resten av dagen ska tillbringas i lägenheten där så mycket som möjligt ska klämmas in i hjärnan. Skönt att det är såpass varmt ute att man ändå inte vill ta ett steg utanför dörren! Nu närmar vi oss stationen och vi ska packa ihop oss för den här gången. Puss och kram!


» One Direction @ Friends and Stade De France

Nikon 1 J1 / 1 NIKKOR 30-110mm
 
Några av mina foton från One Directions konserter på Friends Arena i Stockholm och Stade De France i Paris - Where We Are Tour, 2014. Några helt underbara dagar i juni som avnjöts tillsammans med Jessica, Märta, Hilde och Josefin. Nu taggar vi redan 5 Seconds of Summer i maj nästa år!

» Kattlivet

För er som missat det gick min katt och blev på smällen någon gång i februari. Två månader senare föddes fyra små bebisar här i lyan i Göteborg och jag fick prova på att vara förlossningssköterska. Just nu har jag två av dem, Arya och Little Ashes (Ash), på besök för att socialisera dem lite - urmysigt! Här ovan är några bilder från dagarna, visst är de söta?


» 4th of July med Brasilianska inslag

Innan jag börjar; ett megastort och superglatt grattis till Tyskland som nickade ut Frankrike ur fotbolls-VM och nu är i semifinal! Så stolt och laddad jag är!

Nåväl, som många vet var det igår Independence Day i USA och jag och Jenny tänkte som så: "varför inte ta tillfället i akt och fira lite?" Sagt och gjort. Med Brasilien - Colombia i bakgrunden rusade vi ner till Hemköp vid halv elva på kvällen och köpte på oss det mest amerikanska och lättlagade vi kunde hitta - en kvart senare stod vi där med en stor pizza och ingredienser till s'mores. Ja, det blev lite mer italienskt än vi hoppats på, men snabbmat som snabbmat. 

Pizzan tuggades snabbt ner framför matchen (som brasilien tog sig segrande ur) och s'mores-dipen förbereddes. Mycket enkelt, man smälter bara choklad med lite grädde, räcker det med marshmallows och sätter in det i ugnen i några minuter. Redo att doppa kex i! 

Kvällen avslutades sen med filmen Clueless innan Jenny for hemåt och jag packade ner mig själv och katterna i sängen och somnade som en sten. Alla in all, en mycket bra dag. God bless America, fast egentligen inte alls. Puss och kram!